Menu
Your Cart

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Model: Масажираща Ръкавица за събиране на косми
Едва ли има живо същество, което не обича да бъде галено. Домашните любимци особено много се радват, когато им се отделя време и ги галите. Но в моментите, когато сменят козината си това е съпроводено с неприятно разпиляване и полепване на космите навсякъде.Ръкавицата за разресване може да направи в..
9.00 лв.
Без данък:9.00 лв.
Model: машинка за подстригване на домашни любимци
Zoofari – професионална машинка за подстригване на домашни любимци. Идеална за малки и средни по размер кучета, котки и други домашни любимци. Лесна за използване. Мощен и тих мотор с регулируеми ножчета.Характеристики:Мощност: 10 вата.Дължина на кабела: 2,40м.Комплектът включва:Здрав..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Model: Четка за почистване на косми и козина
Вашият нов верен помощник в почистването на козината от дивана, дрехи и всякакви настилки. Тя разполага със специална повърхност от двете страни, която ефективно улавя всеки косъм от дивана, килима и всякакъв текстил. Тя разполага със специален контеинер , в който се събират космите след п..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.