Menu
Your Cart

УСТРОЙСТВА ПРОТИВ НАСЕКОМИ

Model: 2в1 Светодиодна LED Крушка
Тази външна / вътрешна LED крушка осветява външния вход за вашия дом и вашия вътрешен двор - чудесно за партита, като същевременно поддържа въздуха чист от досадни буболечки и насекоми2 в 1 светодиодна електрическа крушка със светкавица 550 лумена привлича летящи пълзящи насекоми, включително комари..
13.00 лв.
Без данък:13.00 лв.
Model: Nova 812
Характеристика:UV светлината значително ще привлече комари, мухи, буболечки и други насекомиМощният въздушен поток на вентилатора може да направи вихър, за да вкара комарите в кутията . Кутията за комари може да попречи на комарите да избягат, лесно да се отвори и да се почисти. Без химикали, б..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Model: Nova 813
Nova 813 UV лампа против комари мухи насекомиХарактеристика:UV светлината значително ще привлече комари, мухи, буболечки и други насекомиМощният въздушен поток на вентилатора може да направи вихър, за да вкара комарите в кутията . Кутията за комари може да попречи на комарите да избягат, лесно да се..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.