Топ стратегии как да сте модерни на плажа

Дрехата, която ще сложите за плажа може да е артистична, смела, провокативна или елегантна. Всичко зависи от вашия стил на обличане и предпочитания. В магазин http://sndfashion.eu/ може да откриете всичко за Вашия гардероб на достъпни цени.

Докато сте на плажа винаги ще има моменти, в които може да се наложи да отскочите до бара, близкия магазин или да се върнете до хотела. Не навсякъде е позволено да влизате полуголи, затова и трябва да разполагате с подобаващо облекло. Такова трябва лесно да се облича и сваля, да не поема влагата от банския и да е достатъчно ефектно и модерно, че да имате самочувствие да го сложите върху си.

Ето и някои топ предложения за облекла за плажа:

Изискана плажна рокля – ако планирате цял ден да сте на плажа, а за обяд да посетите изискан ресторант, предвидете една ефирна, красива и фина рокля, с дължина до глезените. Цветове като оранжево, омбре, червено са идеални за този тоалет.

Екзотичен кафтан – кафтанът е винаги модерен щом става дума за плажна мода. Той е много удобен за обличане. Не е подходящ за ресторант, но спокойно може да го облечете за заведение около плажа и по плажната ивица.

Елегантна туника – нека тя да бъде от ефирна материя. Тази дреха е позволено да е в различни кройки и форми. Туниката може да има ръкави или да разголва раменете, може да е широка и отпусната около тялото или да прилепва женствено и красиво по всяка извивка на тялото. Туниките за плаж може да са дюс, но могат да са и много шарени, ярки и пъстри. Комбинации от два цвята като синьо и жълто ще позволи на слънчевия загар да изпъква.

Бързи  смели решения – ефирният и голям шал може да е решение за всяка извънредна ситуация. Такъв може да си набавите в няколко десена и красиво да допълвате всеки бански тоалет. Шалът може да се поставя по различни начини около тялото и да създава както плажен потник, така и блуза на русалка, да покрива главата, замествайки шапката за слънце, така и ефирна рокля или секси поличка за през кръста.