Защо дългата пола е винаги на мода

Полата от край време е хитова дреха в дамския гардероб. Тя  присъства, както в летния, така и в есенния арсенал дрехи. Ако и вие обичате да имате повече от една такава, то изберете от дрехи втора ръка онлайн.

Отдайте се на сезона и заложете на женствеността, като изберете любима дреха за всеки повод и момент.

Модни съвети в избора на пола:

  • С дълга пола например може да си позволите да сте винаги изискана, да се чувствате комфортно и да имате нужната свобода.

Дългата пола е практична и подхожда на всяка фигура. Според десена и материята може да я съчетавате спрямо случая – ежедневие или официална среща. За да постигнете актуална визия, може да комбинирате дъга пола с ниски обувки, обувки с платформа и богат набор от бижута.

  • Къса пола – това е полата за млади и закачливи девойки. Ако все пак искате да облечете такава пола, то трябва да имате съвършена фигура, в противен случай може да изглеждате смешно и дори нелепо.
  • Пола с цепки – тези модели са приемани за най-секси. Те обаче изобилстват от предложения и кройки. И докато деловата пола, в съчетание със сако, може да разплака с една дискретна цепка отзад, по средата най-долу, то полите за танци и ежедневието могат да включват две и повече цепки. Важно в избора на такъв модел е да обърнете внимание на кое, бихте желали да акцентирате и кое да остане прикрито.
  • Пола до средата на прасеца – актуални за сезона са разкроените модели. Те подхождат и на по-слаби и на по-едри дами, така, че няма да е трудно да избирате от магазин за евтини дрехи.
  • Пола до коляното – ако имате добре оформени колена тези модели са за вас. Ако обаче ханшът ви е пищен, заложете по-добре на пола тип камбанка. При правите модели се иска идеално оформена структура.